ПРОМОЦИЈА ЗА ПРАВНИ ЛИЦА

  • Апарат на користење со месечна кирија од 300,00 ден. со вклучен ДДВ
  • Со обврска за потрошени 8 боци со вода (од било кој бренд)

 

ПРОМОЦИЈА ЗА ФИЗИЧКИ ЛИЦА

 

НАЈНИСКА ЦЕНА НА ПАЗАРОТ

  • Буре “Ladna” 19 л. –  200,00 ден. со вклучен ДДВ и транспорт до дома
  • Буре “Evina” 19 л. –  190,00 ден. со вклучен ДДВ и транспорт до дома

ОКТОМВРИСКА ПРОМОЦИЈА

promocii-voda

    * СО СЕКОЈ СКЛУЧЕН ДОГОВОР, ВОТЕРТЕК ДАВА ПОДАРОК ПАКЕТ ЧАЕВИ ОД АЛКАЛОИД

За водата

Водата е од суштинско значење за нашето здравје. Таа сочинува 70% од нашата телесна тежина. Меѓутоа, повеќето луѓе не пијат доволно вода бидејќи немаат навика, немаат достапност и многу често забораваат да се напијат вода, а со тоа не ја внесуваат потребната количина која му е потребна на организмот. Ова може да има како краткотрајни така и долготрајни ефекти врз организмот затоа што нашето тело зависи од водата. Затоа е потребно секогаш во просторијата да имате вода која ќе ви биде лесно достапна, а ние ќе се потрудиме да ја добивате секогаш навремено и изборот кој ќе го направите од нашата палета на производи да ги задоволи сите стандарди за квалитет како и различниот вкус при изборот на вода за пиење.
Како можете да бидете сигурни дека водата која ја пиете е чиста?

Дури и ако водата излегува од прочистителната станица како чиста и безбедна за пиење таа треба да патува преку подземни цевки кои честопати се стари, па знае да го изгуби својот квалитет. Ние нудиме производи кои ги задоволуваат најстрогите критериуми за квалитет и најсофистицирана технологија при полнење на бурињата како и херметички затворени се со цел да Ви испорачаат природна изворска вода во Вашата канцеларија или Вашиот дом.

Дозволете НИЕ да се грижиме за вашето здравје со навремена достава на вода за пиење, Вие заслужувате една грижа помалку.