Апарат 1

aparat 1

Карактеристики:

Димензии : 340*330*980 mm
Тежина : 16 kg
Боја: Silver
Напон : 220 V/50/60 Hz
Топла вода : 85 – 95 С , 5Л/Час
Ладна вода : 5 – 10 С , 2Л/Час
Ладилен медиум : R 134a eco
Гаранција : 12 месеци